Efter en mycket rolig, intensiv och lärorik tid på CLA Sweden AB och SeniorVärlden kommer Niklas Arvidsson från och med i höst arbeta på Hemsö i Berlin.

Han tog examen från Chalmers i våras och sitt examensarbete, som skrevs tillsammans med Rasmus Östlund, hittar ni under publikationer här >>

”Innan jag flyttar till Berlin och påbörjar mitt jobb på Hemsö ska jag tillsammans med stipendiat Alexandra Rydin åka till Seattle för att besöka och studera företaget Leisure Care och en av deras anläggningar i Spokane”. Studiebesöket varar under två veckor som en del av ett stipendie från Chalmers, CLA Sweden och Hemsö.
Ni kommer kunna ta del av mina och Alexandras intryck från besöken senare i höst här på cla-sweden och på facebook >>.

LeisureCareUniversity001

Slutligen vill jag tacka Petter Ahlström och hela CLA Swedens styrelse för möjligheterna och stödet jag fick och alla som var en del av Seniorvärdskonferensen 2015 – för att ni gjorde konferensen möjlig! 

Niklas_Arvidson
// Niklas Arvidsson