I ett samarbete mellan Leisure Care, Chalmers Tekniska Högskola, Hemsö och CLA Sweden AB har vi gjort det möjligt att ge ut ett stipendium att skicka två studenter från Sverige till Seattle för att besöka och studera för Leisure Care University i 2 veckor. Dels för att besöka huvudkontoret men även på en av anläggningarna för att få praktiska erfarenheter. För denna resa är det anläggningen i Spokane i delstaten Washington.

cla-academy_2015_seattle

Deltagarna som åker denna gång är Alexandra Rydin och Niklas Arvidsson som valdes ut från ansökningarna från talangfulla studenter inom området för Affärsutveckling och entreprenörskap inom byggsektorn.

De publicerar löpande händelser och upplevelser från deras resa på CLA Academy facebook-sida och senare kommer vi att publicera den i samlad form här på CLA Sweden.

LeisureCareUniversity001

Leisure Care University är idealiskt för alla individer och företag som önskar inspiration och vill lära sig mer om seniorboendebranschen, eller som vill utveckla och driva egna seniorboenden på sin hemmamarknad. För mer information om Leisure Care University, eller om du vill ha en personlig konsultation inklusive priser och anpassat undervisningsmaterial, kontakta:

Petter Ahlström
petter.ahlstrom@cla-sweden.se
+46.730.404.346
www.cla-sweden.se